Skip to main content

Recerca

Vista panoràmica de Masquefa

Adjudiquen al grup de recerca TRACTE el disseny i conceptualització de la marca de Masquefa

23.09.2021
Share
Recerca

L’Ajuntament de Masquefa ha adjudicat al grup de recerca TRACTE de la UVic-UCC el projecte de disseny i conceptualització de la marca d’aquesta població de 9.400 habitants de la comarca de l’Anoia. L’equip investigador, que lideraran els professors Jordi de San Eugenio i Xavier Ginesta, també compta amb la participació dels professors Joan Frigola i Cristina Fernández-Rovira, de la Facultat d’Empresa i Comunicació, i tindrà l’ajuda externa del professor Marc Compte-Pujol, actualment docent a la UOC, però qui ja fa temps que treballa amb els dos IP en projectes similars.

El projecte, que també gaudeix d’una ajuda de la Diputació de Barcelona, es va adjudicar durant el mes d’agost i s’executarà en tres fases durant el curs 2021-2022. Aquestes tres fases són les corresponents a la definició de la diagnosi inicial, el desenvolupament d’un procés obert de consultes a la ciutadania a través d’una metodologia qualitativa (grups focals de discussió i entrevistes en profunditat) i quantitativa (enquesta), i finalment l’elaboració d’un relat de marca, que és necessari perquè l’Ajuntament pugui finalment encarregar-ne l’execució gràfica.

Aquest serà el vuitè projecte de transferència de coneixement que els dos IP lideren en el marc del TRACTE. Anteriorment, van treballar en el disseny i conceptualització de les marques de les ciutats de Vic i el Vendrell, la comarca del Pla de l’Estany, les zones de l’Empordà, l’Espai Agrari de la Baixa Tordera i la mancomunitat de municipis de Boscos de Bruixes i Bandolers. Actualment també estan treballant en la revisió de la marca de la ciutat de Manlleu, “Capital del Ter”.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns