Skip to main content

Institucional

Arnau Amat, Albert Veraguer, Josep Eladi Baños, Jordi Munell, Marc Roca i Carles Parés
durant l'acte de lliurament de la VIII Beca Comtal Vila de Ripoll
Jordi Munell, alcalde de Ripoll
Marc Roca, estudiant becat de Fisioteràpia
Josep Eladi Baños
Marc Verdaguer, estudiant de Mestre, Educació Primària

Albert Verdaguer i Marc Roca reben la VIII Beca a l’Excel·lència Comtal Vila de Ripoll 

12.01.2022
Share
Institucional

L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, va lliurar ahir la vuitena Beca a l’Excel·lència Comtal Vila de Ripoll als estudiants Albert Verdaguer, del grau en Mestre d’Educació Primària, i Marc Roca, del grau en Fisioteràpia. L’acte de lliurament va tenir lloc al Rectorat de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i va estar presidit pel rector Josep Eladi Baños, acompanyat pels coordinadors dels dos graus, Arnau Amat i Carles Parés, respectivament. 

El rector va expressar, un any més, la satisfacció per part de la UVic–UCC de continuar mantenint una estreta relació amb la vila de Ripoll, afirmant que “és un vincle que ve de lluny i que és una mostra de la voluntat de teixir lligams amb el territori”. Per la seva banda, l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, va afirmar que “és un luxe comptar amb una Universitat tan a prop, que ens sentim nostra i que és bona per al territori, perquè permet donar valor a l’excel·lència i retenir el talent”. 

Un programa de beques implantat el 2014

Des del 2014, l’Ajuntament de Ripoll concedeix cada any aquestes beques, valorades en 2.500 euros cadascuna, a les quals poden accedir estudiants de la UVic-UCC residents al municipi de Ripoll que tinguin un bon expedient acadèmic i que necessitin una empenta econòmica per continuar els estudis. 

Els dos estudiants que han rebut la beca van agrair a l’Ajuntament de Ripoll i a la UVic-UCC aquest ajut econòmic, que els suposa “una oportunitat i un reconeixement a l’esforç”. 

D’altra banda, el coordinador del grau en Mestre d’Educació Primària, Arnau Amat, va agrair a l’Ajuntament aquesta iniciativa “que reflecteix el compromís de la vila cap als estudiants del seu municipi” i es va mostrar convençut que aquest compromís, en el cas de l’Albert, “revertirà en energia i bones aportacions a les aules”. Finalment, el coordinador del grau en Fisioteràpia, Carles Parés, va reivindicar la importància dels projectes en salut que sorgeixen del territori i va animar en Marc a seguir els passos de grans professionals que el Ripollès ha donat a la Fisioteràpia, com Montse Rizo i Nani Mora, que en són un referent. 

 

 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns