Skip to main content

Internacional

Àngels Leiva-Presa a la SDU.
Odense

Àngels Leiva-Presa fa una estada Erasmus Docència a la Universitat del Sud de Dinamarca

12.05.2022
Share
Internacional

La setmana del 25 d'abril, la professora i responsable d'Innovació i Millora Docent de la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries (FCTE) Àngels Leiva-Presa va fer una estada Erasmus Docència a la Universitat del Sud de Dinamarca (SDU), en concret, al campus situat a la ciutat d'Odense. 

En el decurs de la seva estada, Leiva va poder conèixer pràctiques docents amb metodologies d'ensenyament/aprenentatge participatiu en els àmbits d'Enginyeria i de Biociències, compartir experiències docents, i enfortir la relació entre les dues institucions per facilitar la mobilitat tant de l'alumnat com del professorat. Així mateix, durant la mobilitat es va poder reunir amb molts professors, com també va poder assistir i participar en moltes classes i activitats que apliquen metodologies participatives d'ensenyament/aprenentatge. 

Al llarg de la seva estada va mantnir diverses reunions amb Rie Troelsen, directora del Centre per a l'Ensenyament i l'Aprenentatge de la SDU i membres del seu equip en les quals van tractar aspectes com la incorporació de la perspectiva de gènere en la docència o com atendre la diversitat a les aules, entre d'altres.
 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns