Recerca
Recerca
Francesca dAvoli i Berta Vila

Berta Vila participa en la 8a edició de les Jornades per a l’excel·lència a Esterri d’Àneu

13.10.2021
Share

La professora de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes, coordinadora del Màster Montessori i membre del GRELL, Berta Vila, va participar els dies 1 i 2 d’octubre passats, a les VIII Jornades per a l’excel·lència a Esterri d’Àneu, organitzades per l’Associació ‘Jornades per a l’excel·lència’. Aquesta associació va ser constituïda a Esterri d’Àneu el 2014 amb l’objectiu de promoure el perfeccionament professional dels habitants de l’alta muntanya i afavorir el desenvolupament del territori. La va acompanyar la coordinadora del Grau en Mestre d’infantil, la professora Francesca Davoli. 

Aquesta edició duia per títol ‘L’educació, la clau del futur’. Després de la sessió inaugural que comptà amb la presència del Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Gonzàlez-Cambray, la ministra d’Educació i Ensenyament Superior del Govern d’Andorra, Ester Vilarrubia,  es van iniciar un seguit de taules rodones, entre les quals la que portava per títol ‘Models educatius a debat’ i en què la professora Vila va exposar alguns principis educatius de la pedagogia Montessori a més de qüestions fonamentals de l’educació infantil.  

La concreció de models educatius estandarditzats o valorar la validesa d’aquests models va ser motiu del diàleg que comptà també amb la participació del públic presencial i del públic en streaming. Les jornades es van emetre en directe també per TV Lleida. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns