Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Persona obrint una finestra

Comença el període de formació sobre la covid-19 per a la comunitat treballadora de la UVic-UCC 

11.03.2021
Share

Per tal de no abaixar la guàrdia davant la persistència de la pandèmia i per seguir respectant les mesures de seguretat indicades, la Unitat de Benestar i Seguretat Laboral de la UVic-UCC presenta una Formació sobre la covid-19 obligatòria per a tots els treballadors i treballadores de la Universitat. 

L’objectiu de la formació és oferir a les persones treballadores la informació necessària sobre com gestionar les diferents situacions provocades per la covid-19 a la Universitat. S'ha realitzat un video com a eina de presentació d’aquesta formació

La formació, que properament estarà disponible a l’Aula Moodle de Benestar Laboral del Campus Virtual, es presentarà en format vídeo, realitzat per personal treballador de la Universitat. Està dividida en dos blocs, un primer que engloba informació sobre la covid-19 i un segon que inclou informació sobre com s’està gestionant a la UVic-UCC. Un cop finalitzat cadascun dels blocs, s’hauran de respondre unes preguntes. 

Aquest model de formació en vídeo dinàmic, personalitzat i proper serà el que s’utillitzarà en les properes formacions de benestar i seguretat laboral.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns