Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Comencen les graduacions dels cursos 19-20 i 20-21 a l’Atlàntida i l’Aula Magna

Comencen els actes de graduació dels cursos 19-20 i 20-21 a l’Atlàntida i l’Aula Magna

19.05.2021
Share

Aquest dijous comença la ronda d'actes de lliurament de diplomes de grau de la UVic, que inclourà també els que no es van poder fer l’any passat a causa de la pandèmia. La primera cerimònia serà la dels graus en Mestre d’Educació Infantil i Mestre d’Educació Primària del curs 2019-20, i tindrà lloc avui a les 7 de la tarda a l’Atlàntida de Vic, amb la presència del rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños i els vicerectors Albert Juncà i Jordi Collet. La seguirà demà a les 6 de la tarda, també a l’Atlàntida, la graduació dels estudiants de la Facultat de Ciències i Tecnologia, que aplegarà els alumnes graduats aquest any i l’anterior. La cerimònia també serà presidida pel rector, acompanyat pel vicerector Josep Bau. 

Totes les cerimònies de lliurament de diplomes s’adaptaran a les restriccions actuals d’aforament garantint, això si, que tots els estudiants graduats puguin assistir presencialment a l’acte. Les famílies, en canvi, podran seguir majoritàriament l’esdeveniment de forma virtual a través d’un enllaç que se’ls proporcionarà des de les respectives facultats.

D’aquí a dues setmanes, el 3 i 4 de juny, a les 6 de la tarda, serà el torn de graduacions de les dues promocions del grau en CAFE (FETCH) i de les dues promocions dels estudis de la Facultat d’Empresa i Comunicació, respectivament. El dia 10 de juny, a les 6 de la tarda, aquest cop a l’Aula Magna, tindrà lloc la graduació dels estudiants de les dues promocions del doble grau en Mestre d’Educació Infantil i Primària i l'endemà, 11 de juny, tindran lloc les graduacions dels graus de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar en una doble sessió a l’Atlàntida, a les 11.30h i les 4 de la tarda. El mateix dia, però a l’Aula Magna se celebrarà, a les 6 de la tarda, el lliurament de diplomes de la promoció 20-21 del grau en Psicologia. La promoció de l’any passat dels mateixos estudis celerarà la seva graduació el 16 de juny, també a l’Aula Magna.

El 17 de juny serà el torn de MEP i MEI de la promoció d’enguany, a les 7 de la tarda, a l’Atlàntida. El 18 de juny, a les 6 de la tarda, es graduen els alumnes de la promoció d’enguany d’Educació Social, a les 6 a l’Aula Magna, mentre que la promocio del curs passat ho celebrarà al mateix espai el 30 de juny.

Posarà el punt i final a les graduacions de la UVic la cerimònia que lliurarà els diplomes a l’alumnat del Campus Professional el dia 1 de juliol, a les 6 de la tarda, a l’Aula Magna. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns