Skip to main content

Recerca

Presentació del Pla DASIG a Terrassa
Gerard Coll-Planas i Glòria Garcia-Romeral, en la presentació del pla DASIG

El CEIG participa en l’elaboració del Pla DASIG de Terrassa

07.04.2022
Share
Recerca

El Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere (CEIG) de la UVic-UCC ha participat en l’elaboració del Pla per a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (DASIG) de l'Ajuntament de Terrassa 2022-2025, que es va presentar aquest dimecres 6 d’abril a la tarda a la Societat Coral dels Amics, a Terrassa. A l’acte de presentació hi va assistir Gerard Coll-Planas i Gloria García-Romeral del CEIG i el Servei LGTBI+, i la cloenda va anar a càrrec de l'humorista Març Llinàs. 

El DASIG marca les línies estratègiques de la ciutat de Terrassa en matèria LGTBI+ per als pròxims quatre anys. Una d’aquestes línies és la cogovernança en les polítiques públiques per a la diversitat afectiva, sexual i de gènere. Una altra línia és la diversitat afectiva, sexual i de gènere en la infància i l'adolescència. La tercera línia se centra en la intersecció de la diversitat afectiva, sexual i de gènere amb la diversitat d'origen nacional, ètnic, cultural o religiós en les polítiques municipals. I, finalment, el darrer àmbit d’interès són els circuits de coordinació i d'atenció a la diversitat afectiva, sexual i de gènere i a l'LGTBI-fòbia a Terrassa.

En la redacció del Pla DASIG també hi ha col·laborat la Diputació de Barcelona juntament amb les entitats a la Taula del Pacte DASIG i altres agents de la ciutat. En total, durant el 2021 més d’una vuitantena de persones han pres part en la preparació d’aquesta eina.
 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns