Recerca
Recerca
Imatge de la nova web del CT BETA

El CT BETA estrena nova seu web

29.04.2021
Share

Durant aquest mes d’abril el Centre Tecnològic BETA de la UVic-UCC ha estrenat nova seu web, desenvolupada en col·laboració amb Eumo Disseny i Comunicació i l’estudi LLOS&. Després del salt endavant que ha suposat el trasllat a les noves instal·lacions de Can Baumann, disposar d’una web dimensionada a la seva activitat actual era una de les prioritats per al CT BETA per acabar de renovar del tot la seva imatge corporativa i fer més accessibles els seus continguts.

La nova web, disponible en tres idiomes, es converteix en un repositori amb informació bàsica de tots els projectes rellevants en els quals ha participat i participa el CT BETA. Els continguts de la nova web s’estructuren al voltant de les cinc grans àrees de treball actual: les tecnologies ambientals, l’ecologia aplicada, la gestió del sòl, la sostenibilitat i la governança. Un altre dels objectius és donar visibilitat a la gran diversitat de perfils que integren l’equip del CT BETA en l’actualitat. Aquesta diversitat és la que ha permès tirar endavant sota el paraigua del desenvolupament rural sostenible alguns projectes aparentment tan diferents com el FERTIMANURE, el LIFE DEMINE, el DECOST o la Comunitat MED GreenGrowth.

La voluntat de la nova web de CT BETA és ser, alhora, un espai on es pugui tenir accés a tots els materials divulgatius i de comunicació (vídeos, notícies, esdeveniments, etc.) que va generant el centre amb la seva activitat. “La nova web no només s’ha dissenyat perquè sigui fàcil tant per a l’usuari com per a qui la gestioni, sinó també perquè sigui una eina potent de captació de noves oportunitats per al centre”, explica Albert Palou, responsable de promoció del CT BETA.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns