Skip to main content

Recerca

treball al laboratori del CT BETA

El CT BETA renova la seva acreditació TECNIO fins al 2023

05.11.2020
Share
Recerca

El Centre Tecnològic BETA ha renovat, aquesta setmana, la seva acreditacio com a membre de la xarxa TECNIO fins l'any 2023, segons ha notificat ACCIÓ. Des de la creació del centre de recerca, aquesta és la segona renovació que obté del segell.

TECNIO és una acreditació d’excel·lència que atorga la Generalitat de Catalunya a través d'ACCIÓ i que serveix, principalment, per identificar i donar visibilitat als desenvolupadors de tecnologia del sistema R+D+I de Catalunya que presentin capacitats tecnològiques diferencials i amb capacitat de transferir-les per enfortir el teixit empresarial i fer atractiu internacionalment l'ecosistema català d'innovació. Per al sector empresarial és una plataforma de contacte amb proveïdors tecnològics que puguin cobrir les seves necessitats en el desenvolupament de nous productes o serveis innovadors.

Ja des dels seus inicis, la possibilitat de formar part d’aquesta xarxa “ha obert moltes oportunitats de col·laboració amb altres actors del territori, tant empreses com altres centres de recerca”, valora Sergio Ponsá, director del CT BETA. D’altra banda, el contacte directe amb ACCIÓ també ha estat “un element important per dinamitzar la participació de la UVic-UCC en diversos clústers sectorials catalans”, conclou.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns