Skip to main content

Comunitat Universitària

Públic assistent a l'acte de cloenda de curs de l'Aula d'Extensió Universitària de Centelles
Metropolitan Union
Espectacle 'Afaitasons' de Metropolitan Union
Acte de cloenda de l'aula d'extensió universitària de la gent gran de Centelles
Acte de cloenda del curs de l'Aula de la Gent Gran de Centelles: Jordi Romeu, Josep Eladi Baños i Xavier Casacuberta

El Paranimf acull l'acte de cloenda de l'Aula de la Gent Gran de Centelles

20.06.2024
Share

L’Aula d'Extensió Universitària Gent Gran de Centelles clou un altre curs omplint el Paranimf de la UVic-UCC de música. L’acte, que va tenir lloc el dia 18 de juny a la tarda, va acollir més de 200 persones que van poder gaudir del concert Afaitasons (músiques de barberia), una proposta de música Barbershop, que compta amb les veus del quartet masculí Metropolitan Union.  

Van ser presents en la cerimònia el rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños; el president de l’Aula d’Extensió universitària per a la Gent Gran de Centelles, Xavier Casacuberta, i el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Centelles, Jordi Romeu. L’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Centelles és una associació de caràcter cultural que cada curs organitza diverses activitats i conferències per a persones més grans de 55 anys.

Aquesta setmana també ha celebrat el seu final de curs l’Aula d’Extensió Universitària Gent Gran d’Osona. El dia 19 i festejant els 30 anys de l’Aula, va tenir lloc a l’Atlàntida la conferència “Celebració dels 30 anys de l’Aula”, a càrrec del Cor de Teatre.  

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns