Institucional
Institucional
Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, serà el nou convidat a l’Àgora d’Opinió

20.10.2020
Share

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, serà el convidat d’una nova edició de l’Àgora d’opinió, prevista per al dimarts 27 d’octubre, a les 9h del matí. Canadell impartirà la xerrada “Situació econòmica actual i perspectives de futur”, que haurà de ser en format virtual a causa de la situació generada per la pandèmia. Per assistir virtualment a l’acte, caldrà inscriure’s prèviament

Àgora d’Opinió és un fòrum de debat que interrelaciona els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració. S’organitza al voltant de la ponència d’una persona destacada del món de l’empresa, la cultura, la ciència o l’àmbit social, i dona peu a un col·loqui-debat en què poden participar tots els assistents.

En aquesta ocasió, l’acte serà presidit per l’alcalde de Manlleu i membre del patronat de la FUB, Àlex Garrido, i pel president de Creacció, Dr. Josep Arimany, que presentarà el ponent.

Un empresari compromès amb el país

Joan Canadell és un empresari català compromès amb el país. Format com a enginyer industrial d’organització, és copropietari de Petrolis Independents, gerent del Cluster Graphics i propietari de Giracat. Des de 2019 és el president de la Cambra de Comerç de Barcelona i secretari nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), a més de cofundador del Cercle Català de Negocis, del qual ha estat secretari general i vicepresident.

Àgora d’Opinió és una iniciativa que impulsa Creacció, juntament amb la UVic-UCC, el Casino de Vic, El 9 Nou, el Consell Empresarial d’Osona, i la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns