Skip to main content

Recerca

Visita al CEEAF del regidor i el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Gurb

El regidor i el tècnic d’Esports de Gurb visiten el CEEAF en el marc del programa TEO

Share
Recerca

Dijous passat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Gurb, Pere Miralpeix, acompanyat del tècnic d’esports, Lluís Franch, i l’entrenadora de gimnàstica artística a la Unió Esportiva Gurb, Melinda Martín, van visitar les instal·lacions del Centre d’Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF). Durant la seva visita van poder observar treball que hi desenvolupa la gimnasta Arlet Aguayo, esportista que aquest curs gaudeix de la plaça del projecte Talent Esportiu Osona (TEO) oferta per l’Ajuntament de Gurb. A més de la visita, el tècnic del projecte, Jordi Merino, els va explicar la metodologia del projecte i tot el treball que es duu a terme, d’una manera clara i visual a través dels exercicis que la mateixa esportista realitzava al llarg de la sessió. 

Talent Esportiu Osona és un projecte de transferència de coneixement impulsat pel Centre d’Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF) de la UVic-UCC, amb l’objectiu de reforçar l’activitat dels clubs i entitats esportives de la comarca i millorar la condició física i prevenir les lesions dels seus esportistes. El període d’inscripcions pel pròxim curs 2022-2023 s’obrirà el dia 30 de maig i romandrà obert fins al 14 de juny a través de la pàgina web del CEEAF

La clausura de l'edició 2021-2022 del projecte es farà la primera setmana de juny, en un acte en què hi estan convidats els 16 esportistes TEO (10 de la ciutat de Vic, 2 del Municipi de Torelló, 1 del Municipi de Gurb i 3 de la UVic-UCC) i els representants d'entitats que tenen esportistes al projecte. A l’acte també hi assistiran els regidors i tècnics esportius dels municipis i ciutats adherits (Vic, Torelló i Gurb), un representant de la UVic-UCC i el director del CEEAF, Javier Peña. Anna Comet, atleta professional i periodista, serà la padrina d'aquesta cloenda i participant de la taula rodona, juntament amb Aida Torres, esportista TEO d'enguany. Jordi Coma Bau, professor del Departament de Ciències de l'Activitat Física i investigador del grup de recerca Sport Performance Analysis Research Group (SPARG) en serà el moderador.  

 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns