Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Miquel Pérez i Anton Granero

Els Amics dels Museus d'Osona homenatgen Anton Granero

21.09.2021
Share

L'associació Amics dels Museus d'Osona va homenatjar el divendres 17 de setembre al Temple Romà de Vic Anton Granero –dissenyador, exdirector d'Eumogràfic, membre de l'equip fundacional de la UVic, activista i gestor social i cultural– amb la conferència "Anton Granero: Art i Societat" a càrrec de Miquel Pérez, doctor en Història de l’Art. Miquel Pérez va repassar la biografia personal i professional de Granero per mostrar detalladament els àmbits en què ha desplegat la seva creativitat.

Anton Granero va iniciar la seva carrera com a artista plàstic a Manresa. De ben jove es va traslladar a Vic on va anar evolucionant professionalment cap al disseny gràfic –primer amb Cano Granero Associats i després amb Eumogràfic, spin-off d'Eumo Editorial.

En el seu parlament d'agraïment Granero va tenir unes paraules de record per a tres persones amigues traspassades recentment: Jordi Cano, amb qui va compartir la dedicació a Eumogràfic durant molts anys; Aina Roca, artista plàstica i professional de la UVic-UCC, i Toni Coromina, activista cultural i cronista de la història recent de la ciutat de Vic.

En les sessions inaugurals de cada curs, els Amics dels Museus d'Osona presenten les activitats i l’obra d'artistes osonencs destacats per tal de donar-los una més àmplia projecció social.

Aquí podeu veure la conferència.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns