Skip to main content

Docència

Dra. Elvira Bisbe

Elvira Bisbe inaugurarà el curs de la Facultat de Medicina

13.01.2022
Share
Docència

La doctora Elvira Bisbe, vicepresidenta primera del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i anestesiòloga a l'Hospital del Mar-Hospital de l'Esperança, serà l'encarregada d'inaugurar el curs acadèmic 2021-2022 de la Facultat de Medicina amb una conferència titulada "La medicina, els metges i les metgesses del futur". La inauguració de curs també comptarà amb la presència del president de la Fundació d'Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), Josep Arimany, i del degà de la Facultat, Ramon Pujol, entre altres. 

Tot seguit, es lliuraran els Premis a l'Excel·lència Acadèmica, que reconeixen els dos millors expedients acadèmics de cada curs. En total, es lliuraran vuit premis per un import de 4.000 euros cadascun. Així mateix, també s'entregaran els Premis a la Pràctica Clínica, que atorga l'empresa Casa Tarradellas. En aquest cas, són vuit premis per un import de 2.925 euros cadascun, que rebran vuit alumnes de cicle clínic amb les millors notes a l'assignatura de pràctica clínica realitzada en centres assistencials i hospitalaris d'arreu de Catalunya el curs passat, quan feien tercer i quart.

L'acte, que enguany serà presencial seguint totes les mesures de seguretat vigents, tindrà lloc el pròxim dijous 20 de gener, a les 13 h, a la sala d'actes de la Facultat de Medicina (Can Baumann). Per poder-hi assistir presencialment és imprescindible confirmar l'assistència abans del dia 16 de gener a través d'aquest formulari. L'aforament és limitat. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns