Docència
Docència
En marxa el període de matrícula per al curs 2021-2022

En marxa el període de matrícula per al curs 2021-2022

01.07.2021
Share

Aquesta setmana comença el procés de matrícula per al curs 2021-2022. Com els anys anteriors, la gestió de la matrícula per als alumnes de segon curs i posteriors serà en format completament online. Els primers estudiants a poder-se automatricular a través de la icona “UAcadèmic” del campus virtual seran els alumnes de la Facultat d’Empresa i Comunicació, de l’1 al 6 de juliol, i de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes, de l’1 al 7 de juliol. Al llarg de la propera setmana també podran fer efectiva la matrícula els alumnes del segon curs i posteriors de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, del 6 al 9 de juliol, i de la Facultat de Ciència i Tecnologia i la Facultat de Medicina, del 7 al 9 de juliol.

Els alumnes de nou accés podran escollir entre venir presencialment a fer el procés i fer-lo de forma digital. Els que vinguin presencialment podran fer una visita a les instal·lacions i rebre una xerrada de benvinguda a la Universitat. Els alumnes que hagin escollit la UVic-UCC en la primera preferència es matricularan entre el 15 i el 20 de juliol, i els de segona assignació ho faran entre el 27 i el 29 de juliol. En l’assignació del setembre, per als estudiants que no hagin fet la sSlectivitat o l’hagin de repetir, la matriculació serà el dia 28 de setembre. Tota la informació de la matrícula, el calendari i les eines de contacte en cas de dubte es poden trobar en aquest apartat del web de la UVic. 

Com a novetat d’enguany, tots els alumnes matriculats podran sol·licitar qualsevol beca pròpia de la UVic-UCC a través d’un nou sistema d’autoservei en el campus virtual. En aquest portal, els estudiants podran adjuntar tota la informació i la documentació necessària per demanar l’ajut, rebre les notificacions del procés i fer al·legacions.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns