Comunitat Universitària
Comunitat Universitària

Estudiants del grau en Mestre d'Educació Infantil estrenen l'exposició 'Un joc, una capsa'

14.10.2021
Share

Estudiants del grau en Mestre d'Educació Infantil, en el marc de l'assignatura "Art i joc a l'escola. 0-6 anys", han organitzat l’exposició ‘Un joc, una capsa’. La mostra recull la diversitat de propostes fetes per les estudiants durant les classes; propostes que neixen d'una activitat pràctica que es planteja a l'assignatura en demanar a l’alumnat que ompli una capsa amb un joc d'art pensat per a infants. L’exposició es pot visitar al vestíbul de l'edifici B del Campus Miramarges de la UVic des d’aquest dijous 14 d'octubre i es podrà visitar fins al pròxim 22 de novembre.

El disseny i l'elaboració de cada proposta es va presentar, per part de les estudiants, a les companyes d'aula per poder compartir el procés. Les alumnes, amb el suport docent, han portat a terme les tasques vinculades a l'exposició: fotografies de les propostes, cartell de l'exposició, elaboració del disseny i els textos de les cartel·les.

Des de l'inici de l'assignatura s'estan creant jocs d'art que són el punt de partida d'una proposta de material educatiu per conèixer l'obra d'un/a artista a través de l'expressió artística i del joc, amb un grup d'infants de 0 a 6 anys.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns