Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
La vida a pagès explicada per en Pau i la Laia, que visiten la UVic el 25 de març

Eumo Editorial organitza un acte familiar amb els contes d'en Pau i la Laia a Casa Convalescència

18.03.2021
Share

Amb motiu de la recent publicació dels contes Cuidem les gallines i Neix un vedell sobre els tradicionals personatges d’en Pau i la Laia, Eumo Editorial i Abacus han organitzat l’acte familiar “En Pau i la Laia aprenen paraules del món de pagès”, on es posarà en valor la vida rural, temàtica principal de les històries. A l’acte, que tindrà lloc el proper dijous 25 de març a les 6 de la tarda al claustre de Casa Convalescència, hi participaran les escriptores de les històries, Adelina Palacín i Assumpta Verdaguer, la il·lustradora Pilarín Bayés, la mestra Clara Guindulain, i la veterinària i pagesa Imma Puigcorbé, autora dels textos de coneixement que apareixen en els llibres.

A l’acte, Adelina Palacín explicarà la seva experiència com a creadora d’uns personatges icònics fa més de 30 anys, i de com, després de tant de temps, els germans ficticis Pau i Laia encara connecten amb els infants a través d’històries d’allò més terrenals. Després, la mestra Guindulain parlarà de la importància de llegir per als infants, i el valor que suposa adquirir vocabulari específic com el que s’introdueix en les dues històries de pagès que es presenten.

Més tard, la veterinària i pagesa Imma Puigcorbé, que amb la seva germana porta el Mas el Lladré, parlarà de la importància de la vida a pagès i dels valors que això t’ensenya. Per finalitzar, la coneguda ninotaire Pilarín Bayés sortejarà algun dibuix que haurà fet durant les xerrades.

Per assistir a aquesta activitat és imprescindible reservar plaça al correu eumoeditorial@eumoeditorial.com. L’acte s’emmarca dins el programa d’activitats de Sant Jordi, que concentra el gruix d’activitats després de la Setmana Santa.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns