Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Cartell de l'homenatge a Toni Coromina

Homenatge a Toni Coromina, un rebel a la Ciutat dels Sants

16.11.2021
Share

 L’Ateneu de Vic, l’Atlàntida i la Jazz Cava organitzen un homenatge públic de comiat i de record amb motiu del primer aniversari de la mort de Toni Coromina. L’acte se celebrarà el diumenge 28 de novembre a les 6 de la tarda a la sala 1 Ramon Montanyà de l’Atlàntida. 

Família i amics volen recordar diversos moments i activitats de la seva vida. Toni Coromina (1955-2020) va ser un periodista, guionista i activista cultural vigatà. De jove va destacar com a impulsor d’activitats lúdiques i sociopolítiques, sempre crítiques i transgressores. Més endavant, va fundar revistes de vida efímera i va brillar com a cronista de la vida cultural de la ciutat de Vic en articles publicats a la premsa nacional, comarcal i en diversos llibres. 

El professor Ginestet serà l’encarregat de conduir l’acte, on destaquen les actuacions de: Fausto Gramola i Marc Vernis, Albert Vidal, Rafael Subirachs, Coral Bajillas, El blues de l’estació, La Palma Jazz Band, Calvino i Power Burcas / Inumazigh.  

D’altra banda, es realitzaran diversos parlaments: Albert Om (periodista),  Lluís Massana (amic), Eusebi i Ester Coromina (germans), Jordi Puntí (escriptor), Assumpta Llagostera (amiga), Jaume Collell (periodista), Carmina Garcia (amiga), Aiman i Hakim (fill i nebot d’en Toni), Manolo Garcia i Quimi Portet (músics), Jesús Soler (Grup de Defensa del Ter) i Pep Palau (periodista). 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns