Skip to main content

Recerca

Cartell del Congrés de Salut Mental

II Congrés Internacional sobre Salut Mental i Innovació Social

19.05.2022
Share
Recerca

La transculturalitat, el recovery, les teràpies psicològiques contextuals i les neurociències, i la innovació social seran les quatre línies de debat del II Congrés Internacional sobre Salut Mental i Innovació Social, que es farà el pròxim divendres 27 de maig, a la Sala d’Actes de l’Hospital Sant Joan de Déu de la Fundació Althaia (Manresa), de 8.30 a 17.30 h. Aquest acte està organitzat per la Càtedra de Salut Mental i el grup de recerca en Salut Mental i Innovació Social (SaMIS) de la UVic-UCC, la Fundació Althaia, el Consorci Hospitalari de Vic i Osonament, i compta amb el suport del Vicerectorat de Recerca i Transferència de Coneixement de la UVic-UCC. 

El Congrés comptarà amb una inauguració, a càrrec del rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños; el director general d’Althaia, Manel Jovells; la gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central del Servei Català de la Salut, Imma Cervós, i l’alcalde de Manresa, Marc Aloy. Tot seguit, començaran les conferències magistrals i el debat científic entre els assistents, durant el qual es comptarà amb ponents de prestigi internacional sobre recovery i tot allò relacionat amb la recerca i la innovació de la rehabilitació de les persones afectades per problemes de salut mental. Les sessions matinals acabaran amb la presentació del llibre Educar en tiempos difíciles, de Joaquim Puntí.

A la tarda tindran lloc tres tallers pràctics simultanis sobre els diferents àmbits del Congrés i un quart taller referent a innovació tecnològica, que permetrà descobrir què pot aportar la intel·ligència artificial a la salut mental.

En el marc del Congrés també es donaran a conèixer experiències diverses a partir de la presentació de comunicacions científiques en format pòster i se'n podran compartir resultats.
 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns