Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Formació covid-19 a la UVic

Ja es pot obtenir el certificat de formació sobre la covid-19 

25.03.2021
Share

Des d'aquesta setmana i fins d’aquí a dos mesos ja es pot realitzar la formació sobre la covid-19 que hi ha al Campus Virtual i que és obligatòria per a tots els treballadors i treballadores de la Universitat. Es tracta d’una formació personalitzada per a la institució i dinàmica sobre el benestar i la seguretat laboral mentre dura la pandèmia.

Primer de tot s’ha de fer la inscripció al CIFE per poder obtenir el certificat que acredita la formació. Cal dirigir-se a l’apartat de Comunitat del Campus Virtual, seleccionar l’opció CIFE, i després escollir la Formació sobre la covid-19. Un cop feta la inscripció, cal dirigir-se a l’Aula Ubiqua del mateix Campus Virtual i començar la formació, que consisteix en mirar un vídeo que té dos blocs i respondre unes preguntes després de cada bloc.

El vídeo està presentat per personal de la UVic-UCC. En el cas del bloc 1, el professor i vicedegà de la Facultat de Medicina, Carles Blay,  dona una informació general sobre la covid-19, més concretament sobre què és, com es transmet, quins símptomes presenta, quines són les mesures de prevenció generals, com ens hem de cuidar en l’àmbit emocional, i informació actual de la pandèmia. El bloc 2 és focalitza en la gestió de la covid-19 a la UVic i està presentat per la professora de i coordinadora del doble grau de Mestre d’Educació Infantil – Mestre d’Educació Primària, Mariona Casas, i el  professor i cap d’Estudis de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, Xavier Palomar. En aquest bloc també hi intervenen altres membres de la comunitat universitària. 

Qualsevol suggeriment o comentari sobre la formació, es pot fer arribar per correu electrònic a prevencio@uvic.cat.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns