Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
La 2a Cursa d’Orientació Popular de Vic tindrà lloc el 19 de juny

La segona Cursa d’Orientació Popular de Vic tindrà lloc el 19 de juny

10.06.2021
Share

El proper dissabte 19 de juny se celebrarà la segona edició de la Cursa d’Orientació Popular de Vic, una activitat esportiva oberta a tots els públics en la que els participants han de buscar unes fites assenyalades en un mapa en el menor temps possible. La UVic, a través del seu Servei d’Esports, organitza aquesta competició que, igual que l’any passat, té un objectiu benèfic: utilitza l’esport i el lleure com a vehicle per recaptar diners per una causa solidària.

Si l’any passat tota la recaptació de fons es va destinar a La Marató de TV3 dedicada a la recerca per combatre la Covid-19, l’entitat beneficiària d’enguany serà la vigatana ASHES (Associació per a la Sostenibilitat Humana, Ecològica i Social). Aquesta organització solidària treballa per cobrir les necessitats de les persones que pateixen soledat o problemes d’integració social i laboral.

La inscripció a la segona edició de la Cursa d’Orientació Popular de Vic s’ha de formalitzar a través d’aquest enllaç. Poden participar-hi persones de totes les edats, en modalitat individual o per equips, i no es requereix cap experiència prèvia en curses d’orientació per prendre-hi part. De fet, tot i ser una cursa, des de l’organització es recorda que l’activitat també es pot prendre com una agradable passejada per Vic, que permet descobrir nous racons.

L’únic requisit per participar a la cursa és vestir roba còmode i lleugera i dur un calçat adequat per caminar o córrer. Si el dia és molt assolellat, és recomanable dur gorra, ulleres de sol i posar-se protecció solar per evitar cops de calor i marejos. L’organització facilitarà l’avituallament i l’aigua. El tret de sortida es donarà a les 11h del matí al Passeig d’en Pep Ventura.

Aquest esdeveniment solidari s’emmarca dins la Fira VicActiva’t que, impulsada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vic, tindrà lloc del 18 al 20 de juny. L’organització de l’acte, formada per l’Oficina de Voluntariat i el Servei d’Esports de la UVic-UCC i l’organització tècnica de Jordi Sales (elMaquis.com), compta amb l’Ajuntament de Vic com a partner oficial, i amb la col·laboració de Cofisegur Assegurances, Confi Caravan i Aigües Vic.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns