La selfie
La selfie

Marco Antonio Raya Ruiz

19.05.2021
Share

Avui s'asseu al diván en Marco Antonio Raya Ruiz, professor associat del grau de Teràpia Ocupacional del Departament de Ciències Socials i Salut Comunitària.    

1.- La teva principal virtut? Dubtar honestament de totes les meves virtuts i veure clarament les dels altres.

2.- Què és el que més aprecies dels teus companys/es de feina? La seva capacitat de construir la teràpia ocupacional a contracorrent, com els salmons.  

3.- Quin és el teu lloc preferit de la UVic? El passadís llarg de la Facultat de Ciències de la Salut, perquè allà em vaig creuar per primera vegada amb la meva companya.

4.- Si poguessis tornar a néixer, què voldries ser aquest cop? Abans de néixer una altre vegada, el que m'agradaria és quedar-me un temps com a fantasma i viatjar més.

5.-  “En el meu mon ideal... la gent no circula per la C-17 a 140 km. per hora i almenys un tren de Renfe de la R3 és puntual un cop al dia".

6.- Recomana’ns un llibre, una cançó i una sèrie. "Claus i Lucas" d'Agota Kristof, "White Foxes" de Susanne Sundfør i "Adventure Time".

7.- Si mai et volguessis perdre, on t’hauríem d’anar a buscar? A Islàndia, amb la fresqueta.

8.- Què et fa ràbia? La manca de responsabilitat, el menyspreu als que tenen cura d’altres, l'exercici despietat del poder.

9.- Què t’alegra el dia? La meva companya, la singularitat del meu gos Fargo, una bona història de ficció i el black metal.  

10.- “No em voldria morir sense haver... acabat el doctorat, visitat Nova York i vist caure sistemes de poder opressors".

 

La Selfie és una secció en què la gent es retrata d'una manera integral, és a dir, en cos i ànima. El retrat del cos avui dia és fàcil. El de l'ànima ja costa més. Per això proposem deu preguntes perquè els lectors i les lectores es facin una idea molt aproximada de qui sou, on aneu i com tornareu. 

Tothom pot sortir a La Selfie. Només t'has de descarregar el document, respondre'l i enviar-lo a premsa@uvic.cat juntament amb un autoretrat fet des del mòbil.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns