La selfie
La selfie

Miquel Tuneu: "Amb els anys acabes estimant els llocs que coneixes bé"

01.07.2021
Share

Quan falten vint-i-quatre hores perquè en Miquel Tuneu, responsable del Servei de Publicacions de la UVic i membre de l'Area de Comuniació Corporativa i Relacions Institucionals, passi a millor vida assolint el rang de jubilat, coneixerem una mica més a fons qui és i com pensa.

1.- La teva principal virtut? Si en tinc, l'hauran de dir els que em coneixen, jo no seria imparcial, ni per dalt ni per baix.

2.- Què és el que més aprecies dels teus companys/es de feina? El sentit de l'humor i la capacitat de gestionar els embolics amb elegància i sense que es noti l'esforç que hi dediquen. La pega és que això no computa.

3.- Quin és el teu lloc preferit de la UVic? N'hi ha diversos. Amb els anys acabes estimant els llocs que coneixes bé.

4.- Si poguessis tornar a néixer, què voldries ser aquest cop? No estic segur que volgués tornar a néixer, vist el que hi ha aquí. El problema és que si no passes per la vida, no veus la pel·lícula ni pots opinar.

5.- Acaba la frase “En el meu món ideal... (Els mons ideals que podem imaginar els homes i les dones acaben esclafats quan els volem fer realitat. L'ambició i la cobdícia ens destrueixen sempre.)

6.- Recomana’ns un llibre, una cançó i una sèrie. Psicologia de l'est, psicologia de l'oest, d'Allan Watts; Aigo, de Maria del Mar Bonet, o un bon bolero ben dramàtic!; Exit, a Filmin.

7.- Si mai et volguessis perdre, on t’hauríem d’anar a buscar? En un gran museu d'art contemporani.

8.- Què et fa ràbia? Els banastres i els que volen el poder a qualsevol preu.

9.- Què t’alegra el dia? La gent intel·ligent i alegre.

10.- Continua la frase “No em voldria morir sense haver...” Ja estic satisfet, la resta és vanitat.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns