Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Espai lliure de fum UVic

La Universitat celebra la setmana lliure de fum amb accions als edificis del Campus Vic 

20.05.2021
Share

El dia 31 de maig se celebra el dia mundial sense tabac i per aquesta raó la Universitat iniciarà diverses accions als diferents campus per reforçar la prohibició de fumar dins les instal·lacions de la UVic, inclosos els patis interiors. L’objectiu és recordar a les persones que formen la comunitat universitària la prohibició de fumar dins les instal·lacions i la possibilitat de fer-ho a les entrades principals dels diferents campus. 

La primera acció és la senyalització de recordatoris de no fumar en els espais de la Universitat on s’ha detectat el consum de tabac. Trobareu aquestes indicacions al pati interior de Miramarges, Torre dels Frares i Masia de Torre dels Frares. 

La segona acció que tindrà lloc pròximament consistirà en el canvi dels cendrers de l’entrada de l’edifici F de la Universitat per uns altres més visuals que reforçaran la idea d'entrada a un campus lliure de fum i l’obligatorietat d’apagar la cigarreta a partir del moment que entrem a la Universitat. 

La tercera acció seran vídeos divulgatius a les diferents pantalles de les recepcions de la Universitat. Finalment, podreu trobar un nou panell de reforç de l’espai lliure de fum al pati interior de Torre dels Frares. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns