Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Servei de psicologia

La UVic ofereix un servei de suport psicològic al personal treballador

28.04.2021
Share

Son moltes les persones que s’han vist afectades psicològicament per aquesta situació d’emergència sanitària provocada per la covid-19, raó per la qual la Universitat ofereix un servei de suport psicològic gratuït a través de l’empresa ASPY Prevención. L’objectiu del servei és oferir suport psicològic a aquelles persones que mostrin dificultats d’adaptació psicològica davant la nova situació sanitària. 

El psicòleg atendrà situacions d’adaptació a la pandèmia i reaccions emocionals derivades: processos de dol, problemes derivats del confinament en l’àmbit personal i relacional, dificultats laborals, problemes de la vida quotidiana (son, alimentació...). S’ofereixen una o dues sessions d’assessorament individual i confidencial a qualsevol persona que formi part del Personal d’Administració i Serveis o Personal Docent i Investigador. La durada de cada sessió és de 30 minuts i la modalitat de visita és en línia o per trucada telefònica. 

Les persones interessades a rebre aquest suport, us heu de dirigir a l’aplicació Gestió de la covid-19 del Campus Virtual i trobareu un apartat anomenat Suport Psicològic. Un cop omplert el formulari, un psicòleg de l’empresa ASPY es posarà en contacte amb vosaltres per concertar la cita. Podeu consultar més informació en aquest enllaç o contactar amb la Unitat de Benestar Laboral a través del correu electrònic prevencio@uvic.cat.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns