Skip to main content

Comunitat Universitària

espectacle "Sempre quan acabo dic..."

La UVic participa a Les Tardes d’Estiu al Carrer

07.07.2021
Share
Comunitat Universitària

Per primera vegada, aquest any la UVic organitzarà una activitat en el marc de Les Tardes d’Estiu al Carrer que impulsa l’Ajuntament de Vic. Es tracta d’un espectacle que porta el nom de “Sempre quan acabo dic...” i que s'adreça a un públic familiar. L'activitat es realitzarà el 15 de juliol (17.30h) al pati de l'edifici Miramarges.

Les Tardes d’Estiu al Carrer són un conjunt d’activitats gratuïtes de lleure i esport per a infants i joves que té lloc durant el període d’estiu a les diferents places i parcs de la ciutat. La programació conforma una oferta molt variada d’activitats d’oci saludable i educació per al desenvolupament, amb l’objectiu d’afavorir i promocionar la convivència ciutadana al medi obert.

Aquest 2021, la programació de Les Tardes d’estiu al carrer constarà d’11 setmanes d’activitats que tindran formats diferents, ja que inclourà espectacles (titelles, teatre, música, contes, pallassos…), tallers (de pintura, de circ, d’estampació, de reparació de bicicletes…), exhibicions (workout, skates…), jocs i esports diversos.

Les propostes que formen part de la programació s’han dissenyat conjuntament amb diverses entitats socials, educatives i culturals de la ciutat, entre les quals hi ha la UVic, amb la finalitat de reforçar la inclusió i la participació, a més de fomentar la idea de campus-ciutat. A més, aquest treball comunitari pretén crear espais per aprendre a viure en un món divers i complex i fomentar valors educatius com ara la convivència, la sostenibilitat, la interculturalitat i el respecte al medi ambient, entre d’altres.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns