Institucional
Institucional
Isaki Lacuesta i Ana Palomo

La UVic participa en la celebració del desè aniversari d'ACVIC Centre d'Arts Contemporànies amb un cicle sobre Isaki Lacuesta

28.04.2021
Share

En el marc de l'exposició "Trilogia de la realitat oculta" d’Isaki Lacuesta, i en el context de celebració dels 10 anys d’ACVIC Centre d’Arts Contemporànies, el guionista, director de cinema i artista pluridisciplinari va impartir dimarts passat a les 18h la conferència "Jo soc allò prohibit". La Dra Ana Palomo va fer la presentació de l'acte i del conferenciant. El mateix dia, a les 20h, es va emetre a l'Atlàntida la seva pel·lícula Entre dos aguas.

L'activitat a l'entorn de Lacuesta segueix aquest dijous al vespre (20h) amb la projecció, també a l'Atlàntida, d'un recull de curtmetratges del director. Demà divendres, com a clausura de la programació, es presentarà l'estrena de  "8, 9 i 10 de Raül Refree i Isaki Lacuesta", un espectacle que combina música i imatge en directe.

Isaki Lacuesta (Girona, 1975) és director de cinema, guionista i creador pluridisciplinari. La seva producció engloba el documental, el cinema de ficció, les videoinstal·lacions i els espectacles plurisdisciplinaris. Al llarg de la seva trajectòria ha creat nou pel·lícules que alternen i combinen ficció, documental, testimonis personals i imatges científiques. És però en les pràctiques d’arts visuals contemporànies on Isaki Lacuesta troba la manera d’investigar altres formes d’expressió i de narració, d’expandir i d’alliberar la seva capacitat creativa.

Raül Refree és un dels productors europeus més aclamats de l'última dècada i un destacat compositor i músic que ha llançat nou àlbums sota el seu projecte més personal, Refree, aclamades bandes sonores de pel·lícules, i una discografia desbordant de projectes sense cotilles de gèneres. Raül només entén la música com a un exercici de creació i investigació en llibertat.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns