Skip to main content

Internacional

Laia Lafuente durant el programa Euroconexión

La UVic participa per primer cop en el programa Euroconexión

17.11.2022
Share
Internacional

Del 8 al 10 de novembre, l’estudiant de Periodisme de la UVic Laia Lafuente va participar en el programa Euroconexión. La iniciativa està impulsada per l’Associació de Ràdios Universitàries (ARU), en col·laboració amb l'Oficina Espanyola de Premsa del Parlament Europeu, i té com a objectiu acostar la realitat de la Unió Europea i les seves institucions als joves universitaris i a la comunitat universitària. 

Lafuente va formar part de la delegació juntament amb nou estudiants més de Periodisme i Comunicació Audiovisual de l’Estat espanyol, que va visitar el Parlament Europeu, a Brussel·les. Durant la seva estada, Lafuente i la resta d’estudiants van entrevistar eurodiputats de diferents formacions polítiques per abordar temes d'actualitat, com l'Agenda 2030, la llei Trans o la crisi de la inflació, entre altres.

UVic Ràdio és membre de l’ARU des de fa temps, però és el primer cop que participa en el projecte Euroconexión. A més de la UVic-UCC, en aquesta ocasió s'han desplaçat a Brussel·les estudiants vinculats a les emissores universitàries de la Universitat Miguel Hernández, la Catòlica Sant Antoni de Múrcia, la d'Extremadura, l’Europea de Madrid, la d'Almeria, la de Granada, la Complutense de Madrid, la Jaume I i la de Huelva. La primavera vinent una altra estudiant de la UVic també participarà en el programa de l'ARU. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns