Docència
Docència
Estudiants en programes de mobilitat internacional

La UVic recupera a poc a poc les xifres de mobilitat internacional prepandèmia

16.09.2021
Share

Durant el primer semestre del curs 2021-2022 s’esperen un total de 95 estudiants internacionals que han escollit la UVic per realitzar les seves estades d’estudis i de pràctiques. Aquests alumnes participen en programes de mobilitat com el d’estudiants d’intercanvi (internacionals i SICUE), estudiants de Doble Grau i estudiants de Study Abroad Vic. L'any passat, a causa de les restriccions i de la situació amb la covid-19, només 25 alumnes van poder fer la seva estada durant el primer semestre del curs. L'increment en el nombre d'estudiants acosta les dades de mobilitat internacional a les que la UVic tenia abans de la pandèmia. 

Els 80 estudiants que van arribar les primeres setmanes de setembre van poder participar els dies 8, 9 i 10 als Orientation Days, que recullen diferents sessions informatives on també participen l’Oficina de Relacions Internacionals, els Mossos d’Esquadra, els diferents Serveis UVic i les respectives Unitats per a la Internacionalització de cada Facultat. Durant aquests dies s’ofereixen als estudiants tallers de llengua, cultura, interculturalitat, classes de castellà o una visita guiada al Campus Vic i a la ciutat, entre altres.  

A més dels actes i tallers de benvinguda, els estudiants també han estat en contacte amb els seus respectius Mentors UVic, que els donen suport durant la seva estada i els ajuden a buscar i organitzar activitats per conèixer persones i el territori. Enguany la UVic-UCC acollirà alumnes de Bèlgica, Brasil, Xile, Croàcia, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Itàlia, Japó, Mèxic, Polònia, Portugal, La República de Corea, Espanya, Holanda, Turquia i el Regne Unit.  

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns