Skip to main content

Internacional

trobada amb una delegació de dones polítiques del Marroc
trobada amb una delegació de dones polítiques del Marroc
trobada amb una delegació de dones polítiques del Marroc

La UVic rep la visita d'una delegació de dones polítiques del Marroc

Share
Internacional

Aquest matí la directora de la Càtedra UNESCO, Dones, Desenvolupament i Cultures, Sandra Ezquerra, ha participat en una trobada amb una delegació de 22 dones amb càrrecs electes i tècnics de diferents ajuntaments del Marroc. Es tracta d’una trobada emmarcada dins el projecte Equalmed. Incorporació de la perspectiva de gènere en les polítiques locals al Marroc, que s’organitza des de la Diputació de Barcelona i on participen diferents municipis de la província de Barcelona, entre els quals es troba Vic.  

El projecte funciona com un espai de debat, amb l’objectiu de promoure la participació política de les dones en l’esfera local del Marroc. En aquest context, la visita d’aquesta delegació a la universitat, proposada per les regidories de cooperació internacional i d'Igualtat de l'Ajuntament de Vic, volia ser un punt de trobada per explicar els projectes de polítiques locals que es porten a terme des de la Universitat i que, a la vegada, es generi un intercanvi d’experiències amb tots els participants. Durant l’acte s’ha fet un debat i s’han explorat possibles vies de col·laboració amb vista al futur.  

Des de les regidories es va convidar a la participació la Càtedra UNESCO Dones, Desenvolupament i Cultura, la Unitat d’Igualtat i el Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere, tot i que aquests dos últims no han pogut ser presents en la trobada. Per part de l’Ajuntament de Vic, hi ha participat Núria Muñoz Carreras, tècnica d’Igualtat de l'Ajuntament de Vic; el 4t tinent d'alcaldia i regidor de Ciutadania, Barris, Cooperació, Participació i Protecció Civil Josep-Ramon Soldevila i Garcia, i Montse Bosch, tècnica de Codesenvolupament de l’Ajuntament.  

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns