Skip to main content

Comunitat Universitària

8M dia internacional de les dones, imatge amb un llaç lila

La UVic tindrà Punts Liles, proposta guanyadora del projecte solidari del 8M

Share
Comunitat Universitària

"Punt Lila Vic" és la proposta guanyadora del projecte solidari del 8M que es convoca cada any a la UVic. Es tracta d’un projecte presentat per l'UHub, Servei a la Comunitat Universitària, amb el suport de l’Àrea de Màrqueting i UMèdia, i que es proposa com a objectiu la creació de punts liles al campus Vic per tal de millorar els canals de comunicació entre la comunitat universitària i la Unitat d'Igualtat pel que fa a la prevenció i abordatge dels casos d'assetjament i violències sexuals.

La proposta "Punt Lila Vic" ha obtingut el 45,29% dels vots dels membres de la comunitat universitària que han participat en les votacions. Pel que fa als altres projectes presentats, "Girls on ice" ha assolit un suport del 28,25% i el projecte "Espais de benestar: canviadors de nadons als lavabos del Campus Vic", un 26,46%. 

El projecte solidari del 8M es duu a terme gràcies als diners que els treballadors i les treballadores deixen de cobrar en adherir-se a les vagues del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. L’any passat es van recaptar 1.062 € per la vaga de dues hores convocada per CCOO i UGT, i per la vaga de 24 hores convocada per la Confederació General de Treballadors. L’objectiu d’aquesta iniciativa és afavorir la igualtat de gènere mitjançant la convocatòria de projectes que el personal treballador de la UVic proposa, que poden estar enfocats a diversos àmbits: recerca, docència, innovació, divulgació, cooperació, comunicació, emprenedoria o infraestructura, entre altres. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns