Institucional
Institucional
Firma conveni Asepeyo

La UVic-UCC i la Facultat de Medicina signen tres convenis de col·laboració

16.09.2021
Share

El mes de juliol, i amb l’objectiu de millorar l’oferta formativa, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i la Facultat de Medicina van firmar tres convenis amb entitats vinculades al territori. 

El rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Josep Eladi Baños; el president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), entitat titular de la Facultat de Medicina, Josep Arimany; i el director-gerent d’Asepeyo, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 151, Alejandro Iñareta, van formalitzar un conveni de col·laboració amb Asepeyo. L’objectiu és que els i les estudiants de la UVic-UCC puguin realitzar pràctiques acadèmiques externes, curriculars o extracurriculars, i treballs de fi de grau o de fi de màster a Asepeyo a partir d’aquest nou curs. 

El segon conveni, formalitzat també per Baños i Arimany juntament amb Jaume Raventós, director general d’ITA Clínic BCN, té previst impartir un màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta. El màster s’oferirà sota el paraigua del Centre Internacional de Formació Contínua del Campus Vic de la UVic-UCC. La seva primera edició s’iniciarà l’octubre de 2021.

Finalment, la UVic-UCC i la Facultat de Medicina van firmar el conveni amb el president de la Fundació Unió Esportiva Vic, Ignasi Puig. Aquest acord preveu una col·laboració durant els pròxims anys entre les tres entitats, que ja han col·laborat amb anterioritat. També té previst ampliar aquest acord de cara el futur, i obrir futures línies de col·laboració entre les tres entitats.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns