Skip to main content

Comunitat Universitària

Anna Sabata i Montse Simon a la I Jornada de Responsabilitat Social Universitària
Anna Sabata i Montse Simon en la I Jornada de Responsabilitat Social Universitària

La UVic-UCC participa en la I Jornada de Responsabilitat Social Universitària

20.06.2024
Share

La secretària general de la UVic-UCC, Anna Sabata, i la directora de l’UHUB, Montse Simon, van participar el dia 13 de juny passat en la I Jornada de Responsabilitat Social Universitària (RSU), que va tenir lloca a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

L’objectiu de la trobada era fer una actualització de les directrius que apliquen les universitats en matèria de la diligència obligada dels drets humans, així com posar en comú les bones pràctiques que estan desenvolupant en aquest àmbit, a més de compartir inquietuds, reptes i dificultats.

En aquest sentit, la UVic-UCC va participar en l’apartat d’exposició de noves pràctiques, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya i la UAB. Sabata i Simon van desgranar les diverses activitats i intervencions que porta a terme la UVic-UCC pel que fa a RSU en tres àmbits: la responsabilitat social i econòmica; la responsabilitat territorial i internacional, i la responsabilitat social i mediambiental.

L’acte va incloure una benvinguda institucional del rector, Javier Lafuente, i la secretària general, Esther Zapater, de la UAB, i d’una ponència inaugural a càrrec d’Òscar J. González, professor i investigador del grup de recerca Enginyeria i Gestió Responsable de la Universitat de Burgos.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns