Institucional
Institucional
Ofrena floral  21: Meritxell Borràs, Josep Eladi Baños, Joan Turró

La UVic-UCC, present als actes de la Diada

13.09.2021
Share

Una delegació de la UVic-UCC formada pel rector de la Universitat, Josep Eladi-Baños, el director general de la FUB, Joan Turró, i la coordinadora de Desenvolupament de Polítiques Institucionals, Meritxell Borràs, va participar divendres passa a la tradicional Ofrena Floral al monument a Bac de Roda amb motiu de la Diada Nacional.

L’acte que organitza l’Ajuntament de Vic va comptar amb la participació de les diverses entitats  de la ciutat, i amb la presència de l’exconseller Jordi Turull, que posteriorment va pronunciar una conferència a la Sala de la Columna.

La comitiva va sortir de l’Ajuntament per adreçar-se a l’escultura d’homenatge a Bac de Roda, situada davant l’església de Carme, on el consistori, entitats, partits polítics i associacions hi van oferir una rosa groga. Posteriorment, davant la placa commemorativa situada a la cruïlla del C. Verdaguer amb la rambla del Carme, va tenir lloc la tradicional l’ofrena floral, seguida de la ballada de l’àguila, l’aixecament d’un pilar d’honor per part dels Sagals d’Osona i l’entonació de l’himne nacional.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns