Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Renova el certificat d'universitat segura

La UVic-UCC renova el certificat d’universitat segura en covid-19

18.11.2021
Share

Un any després d’haver obtingut el certificat de “Protocol Segur en covid-19", la UVic-UCC n’acaba d’aconseguir la seva renovació.  Així ho ha certificat l’empresa TÜV Rheinland, que ha realitzat el seguiment de l’auditoria aquest mes de novembre. El certificat posa de manifest que la Universitat ha implantat un pla específic d’actuació incloent mesures higièniques sanitàries, organitzatives, de prevenció del risc de seguretat i salut per a la reducció del risc de contagi. La finalitat d’aquest seguiment és garantir que es mantenen les mesures sanitàries i de seguretat per la covid-19. 

D’una banda, els punts forts indicats al resultat del seguiment són el projecte de domotització de l’edifici de Can Baumann, que entre d’altres inclou la presa de dades de CO2, de temperatura i d’humitat; el registre dels EPIs que s’entreguen a les persones treballadores; el bon ús del gel hidroalcohòlic; la informació disponible a la web U360º Espais i Instal·lacions de la Universitat i el programa de suport psicològic que s’ofereix a tot el personal treballador de manera gratuïta.  

D’altra banda, es va aplicar una no conformitat en relació amb la formació obligatòria sobre la covid-19, ja que encara hi ha persones que treballen a la institució i que no l’han realitzat.  

En els pròxims sis mesos, es durà a terme una nova auditoria de seguiment per confirmar que es mantenen les mesures de control implantades. 

 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns