Skip to main content

Comunitat Universitària

L'Àrea de Polítiques del Talent posa en marxa el Projecte Mentor Expert 

L'Àrea de Polítiques del Talent posa en marxa el projecte Mentor Expert 

Share
Comunitat Universitària

L’Àrea de Polítiques del Talent de la UVic acaba de posar en marxa el projecte Mentor Expert, que vetllarà pel desenvolupament personal i professional del col·lectiu del PAS. Es tracta d’una proposta específica dirigida a aportar recursos per a la millora de tres competències: la construcció d’equips, la gestió de les emocions i el lideratge.

El programa l’hauran de dur a terme tots els equips orgànics des d’ara i fins a final de curs. Per a la competència de construir equips, s’hi dedicaran quatre sessions grupals d’una hora i mitja, mentre que per a la gestió d’emocions es faran tres sessions d’una hora i vint minuts. Per a les persones que estan al capdavant de cada equip, es dedicaran tres sessions grupals sobre lideratge de dues hores cadascuna i dues sessions individuals d’una hora. Les sessions, les conduirà Elisabet Freixa, experta en processos de desenvolupament, canvi i transformació organitzacional d'equips i persones, amb base humanista, sistèmica i participativa.

Segons la directora de la Unitat de Polítiques del Talent, Mireia Triquell, “tots els equips necessiten treballar des de la coherència interna per obtenir i mantenir bons resultats” i sosté que “el clima que es respira dins l’equip és un factor clau perquè el conjunt de professionals sentin pertinença al grup i als projectes”.

Aquest és un projecte innovador, que ha de marcar el full de ruta de diferents iniciatives que es portaran a terme en el futur amb vista a orientar processos de desenvolupament, canvi i transformació d’equips i persones. (Per a més informació es pot llegir l’entrevista d’avui a Mireia Triquell.)

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns