Internacional
Internacional

Marta Rivera participa en el llançament de l'Africa Europe Foundation i a la 4th Conference on Global Food Security

09.12.2020
Share

La directora de la Càtedra en Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la UVic-UCC, Marta Rivera, va participar a les jornades de llançament de l'Africa Europe Foundation, celebrades virtualment durant la primera setmana de desembre. Rivera hi va participar com a experta del grup d’Estratègia Agrària, en una sessió que portava per títol “Cap a la cimera de les Nacions Unides sobre sistemes alimentaris: per a una millor associació Àfrica-Europa en matèria de sostenibilitat agrícola”. La sessió va ser introduïda pels copresidents del grup Ousmane Badiane i Ingrid Wünning.

La Fundació Àfrica-Europa és una plataforma oberta per facilitar el diàleg estratègic entre diversos grups d'interès dels dos continents veïns, catalitza associacions i obre noves oportunitats que poden restablir i reforçar les relacions.

La Fundació està creada per Amics d’Europa (un grup de reflexió europeu) i la Fundació Mo Ibrahim (africana), en col·laboració amb la Fundació Africana per al Clima (la primera fundació estratègica de subvencions per al canvi climàtic dirigida per Àfrica) i la Campanya ONE (un moviment mundial i organització internacional sense ànim de lucre que lluita contra la pobresa extrema i les malalties que es poden prevenir).

Conference on global Food Security

Per altra banda, Marta Rivera també va participar el 4 de desembre passat a la 4th International Conference on Global Food Security, de la qual és membre del comitè científic. Rivera hi va participar amb una ponència sobre “Oppotunities and adaptation in agroecological food systems –experiences from Catalonia”. El congrés va tenir lloc online després de posposar-se dues vegades.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns