Skip to main content

Institucional

Mila Naranjo serà la nova degana de la FETEP
Mila Naranjo

Mila Naranjo serà la nova degana de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la UVic-UCC

20.06.2024
Share

La doctora en Psicologia Mila Naranjo serà la nova degana de la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia (FETEP) de la UVic-UCC. El Patronat de la FUBalmes, a proposta del rector, va aprovar el seu nomenament, que es farà efectiu el pròxim 1 de setembre, coincidint amb l’inici del curs acadèmic. Naranjo prendrà el relleu a Eduard Ramírez, que deixa el deganat després de vuit anys al capdavant de la facultat. 

Mila Naranjo Llanos és llicenciada en Psicopedagogia i doctora en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB) i fa disset anys que és professora a la UVic-UCC, on actualment imparteix docència en els graus en Psicologia i en Mestres d'Educació Infantil i Primària (Menció d’Educació Inclusiva), així com en el Màster en Educació Inclusiva, Democràcia i Aprenentatge Cooperatiu i en el Màster Interuniversitari de Psicologia de l’Educació. A més, va ser coordinadora del grau en Psicologia durant els quatre anys del seu desplegament. 

Prèviament, va treballar a l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, a la UB i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La seva especialització inclou l'avaluació inclusiva, l'aprenentatge cooperatiu i la millora dels processos d'ensenyament i aprenentatge. Forma part del Grup de Recerca sobre Atenció a la Diversitat (GRAD) de la UVic-UCC, i ha publicat diversos articles en revistes científiques i capítols i llibres acadèmics. Assessora centres educatius en la implementació de l'aprenentatge cooperatiu i l'avaluació inclusiva, en què destaca la seva col·laboració amb el Govern andorrà en el procés de reforma del sistema educatiu.

Altres nomenaments

El Patronat de la FUBalmes també va incorporar entre els seus patrons Elisabeth Plantada, directora de BAU, centre adscrit a la UVic-UCC, i Javier Peña, director general de la Fundació Elisava Escola Universitària, en substitució de Ramon Benedito, que n’havia estat president. El març passat, el rector de la UVic-UCC també va proposar Javier Peña com a degà en funcions de la Facultat de Disseny i Enginyeria Elisava, càrrec que va acceptar en el Patronat d’Elisava i que ara ha ratificat el de la FUBalmes. 

El Patronat d’aquest dimecres també va ratificar Ramon Pinyol i Torrents com a president de la Comissió Permanent de la Societat Verdaguer, i va aprovar atorgar la condició de professor emèrit a Ramon Pujol. La Comissió d’Emeritatge va destacar, per a l’atorgament del que és el primer emeritatge de la Facultat de Medicina, l’aportació de Pujol en el procés de construcció d’aquest projecte, del qual va ser el primer degà fins a finals del curs passat.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns