Skip to main content

Comunitat Universitària

Logo Zoom

Nou avís de responsabilitat en les gravacions de zoom

13.09.2021
Share
Comunitat Universitària

Amb l’entrada del nou curs s’ha activat a tots els comptes de Zoom de la UVic un avís de responsabilitat que fa referència a les gravacions.  Aquest avís s’activa quan es procedeix a enregistrar una sessió, tant si la gravació es fa al núvol com al local.

L’objectiu de la mesura és assegurar que l’usuari coneix i accepta els drets i deures que es deriven de la Normativa d’ús d’eines i formats digitals en el desenvolupament de la docència i de l'avaluació, així com la resta de normativa aplicable de la UVic-UCC. Aquest document es troba disponible en català, castellà i anglès.

El missatge i l’enllaç a la normativa són iguals tant per als amfitrions com per als participants a la sessió, mentre que les opcions a acceptar són diferents. A l’amfitrió se li demana si realment vol gravar la sessió; i pel que fa a les opcions que apareixen als participants són “Entès” o “sortir de la reunió”.

Cal recordar que únicament s’hauria de gravar amb càmeres i micròfons oberts quan sigui imprescindible per la naturalesa de l’activitat, amb base a criteris acadèmics del PDI o bé en processos d’avaluació quan ho possibiliti la Normativa de la UVic-UCC. El mateix document també preveu  el temps de conservació de les gravacions relatives a la docència i a l’avaluació.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns