Recerca
Recerca
Núria Riera

Quatre doctorands i doctorandes de la UVic-UCC guardonats als XXXIX Premis Sanitat Osona

18.11.2021
Share

La 39ena edició dels Premis Sanitat Osona ha reconegut el treball de quatre doctorands de la UVic-UCC. Núria Riera Molist, doctoranda del Programa en Medicina i Ciències Biomèdiques de la UVic-UCC, ha obtingut la XXII Beca Consultori Bayés en Ciències de la Salut per la recerca “Programa d’optimització del risc cardiovascular en pacients amb esquizofrènia. ESTUDI PRISCA”. Dues doctorandes més del Programa en Cures Integrals i Serveis de Salut de la UVic-UCC han rebut un accèssit excepcional XXII Beca Consultori Bayés en Ciències de la Salut. D’una banda, Marta Casals Zorita ha rebut la distinció pel treball “Implementació d’un programa educatiu per a pacients amb ferides a extremitats inferiors tractats en una Unitat Clínica de Ferides per a millorar la seva qualitat de vida i disminuir les recidives”. D’altra banda, Jordina Muñoz Padrós ha estat reconeguda amb el mateix premi per la recerca “Intervenció multicomponent en cuidadors informals i els seus efectes en les persones amb malaltia d’Alzheimer: Assaig clínic aleatoritzat. ESTUDI CUIDALZHEIMER”.

El Consultori Bayés juntament amb la UVic-UCC i la Fundació FORES promouen aquest programa de formació contínua per als professionals de les institucions sanitàries d’Osona, el Bages, el Berguedà, la Garrotxa i el Ripollès que tinguin un projecte de tesi doctoral inscrit en un programa de doctorat de la UVic-UCC.L’objectiu de la Beca Consultori Bayés en Ciències de la Salut és promoure la formació doctoral dels professionals sanitaris per tal d’impulsar la seva carrera i millorar alhora l’activitat investigadora de la seva institució. Per tant, es tracta d’un benefici per al professional, per a la institució per la qual treballa i per a la UVic-UCC, que té un impacte en el desenvolupament del territori.

En el transcurs del lliurament dels Premis Sanitat Osona, que va tenir lloc el divendres 12 de novembre a la Sala d’Actes de Les Clarisses en el marc de la festivitat de Sant Cosme i Sant Damià, també es van atorgar els Premis Sanitat Osona. En la categoria de treballs inèdits va guanyar el treball “Características clínicas y epidemiológicas de infecciones invasives por Streptococcus Suis en Cataluña, España”. Els seus autors són Javier Díez de los Ríos, doctorand del programa en Medicina i Ciències Biomèdiques, qui va recollir el guardó, Esteban Reynaga, Jacint Altimiras, Marian Navarro i Anna Vilamala.

 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns