Skip to main content

Comunitat Universitària

Carnet d'Esports UVic

Què es pot fer i què no amb el Carnet d’Esports a partir del 15 de juny?

Share
Comunitat Universitària

Els usuaris i les usuàries del Carnet d’Esports UVic van deixar de tenir accés a les instal·lacions esportives del Club Patí Vic, Club Natació Vic-ETB i Club Natació Granollers a partir de dimecres passat.

Tot i això, podran continuar accedint fins al 14 de setembre al Club Tennis Vic (tenis, pàdel i pista vòlei platja), a la pista d’atletisme del Club Atlètic Vic, al Gimnàs del Club Atlètic Vic (fins al 30 de juny), a la Piscina Municipal de Manlleu, al Club Tennis Pàdel de Granollers (tenis i pàdel) i a la Pista Municipal d’atletisme de Granollers.

El Club Patí Vic, el Club Natació Vic-ETB i el Club Natació Granollers han fet arribar tres propostes perquè les persones que disposen del Carnet d’Esports 2021-2022 puguin accedir a les seves instal·lacions fins al 14 de setembre. Club Patí Vic: preu d’accés/dia de 3 € (piscina exterior de 10 a 20 h i gimnàs de 8 a 21 h). Club Natació Vic-ETB: matrícula gratuïta, pagament només de la quota mensual, com qualsevol altre soci d’aquest club. Club Natació Granollers: preu d’accés/dia de 4 € (piscines exteriors, interiors i gimnàs).

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns