Comunitat Universitària
Comunitat Universitària
Sebastià Catllà president d'AMPANS

Reconeixement a AMPANS, a les persones jubilades i als Premis extraordinaris 

14.10.2021
Share

Durant la cerimònia d’inauguració de curs es va fer el lliurament de la Medalla institucional de la UVic-UCC. El Consell de Govern de la UVic-UCC va proposar atorgar la medalla d’enguany a la Fundació AMPANS, distinció que va ser recollida pel seu president, Sebastià Catllà. D’aquesta manera es va voler retre homenatge a la llarga trajectòria de col·laboració de la Fundació amb la Universitat a partir d’iniciatives que posen en relleu objectius compartits de treball per al desenvolupament humà, social i professional de les persones, amb independència de les seves capacitats de partida.  

De les iniciatives en destaca el programa UniversiMÉS, un programa que va néixer l’any 2016 amb l’objectiu d’apropar la Universitat a les persones amb discapacitat intel·lectual, oferint-los un espai de promoció de l’esperit crític i d’accés a continguts que incrementin i millorin les seves possibilitats de gaudir d’una vida més plena i rica d’experiències. La posada en marxa d’aquest programa ha estat una contribució a la creació d’un entorn universitari més inclusiu, en què la diversitat enriqueix les interaccions entre els diferents membres de la comunitat universitària. La Medalla també vol ser un agraïment a la relació de confiança construïda al llarg del temps i basada en la sensibilitat i el compromís comuns cap a les necessitats de la comunitat. Així mateix, representa un reconeixement a l’actitud proactiva que tant la Fundació AMPANS com la Universitat comparteixen per tirar endavant projectes viables, transformadors i de progrés social i humà. 

L'acte es va completar amb el lliurament de les insígnies a les persones que es van jubilar el curs passat (Josep Turet Capellas, Carme Raurell Costa, Rosa M. Guitart Aced, Miquel Caballeria Suriñach, Miquel Tuneu Vila, Anton Granero Martínez i Miguel Pérez Silva, a més de Montse Valls Mayans, Paquita Tubau Bartés i Ángel Sánchez Sancho que no hi van poder ser presents), el lliurament dels Premis extraordinaris i als millors expedients i una breu actuació musical a càrrec de la violoncel·lista, Anna Soler Comas. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns