Internacional
Internacional
 Estada postdoctoral del Dr. Simó a la University of British Columbia en relació a la salut mental i la diversitat cultural

Salvador Simó, seleccionat com a expert europeu en migracions per la Unió Europea

08.07.2021
Share

Salvador Simó, director adjunt de la càtedra de Salut Mental i coordinador del grup de recerca SaMIS (FCSB-CESS), ha sigut designat per la UE com a expert europeu en la temàtica de persones refugiades, en relació amb l'àmbit de la salut mental i de la inserció sociolaboral. 

La seva candidatura ha estat seleccionada en el marc de la convocatòria del programa European Cooperation in Science and Technology, COST CA20107 "Connectant la Teoria i Pràctica de la Migració i la Diversitat Religiosa". Es tracta d'una xarxa interdisciplinària d'experts europeus que té com a objectiu la producció i l'intercanvi de coneixement així com la creació de capacitat a Europa en la intersecció de la migració, la inserció sociolaboral i la diversitat religiosa. La designació ha comptat amb el suport de la nova línia per la internacionalització iniciada pel vicerectorat de Recerca i Transferència de Coneixement juntament amb l’OTRI.

Simó té una àmplia experiència en el desenvolupament de projectes amb persones refugiades o immigrades. La seva trajectòria es va iniciar treballant en els camps de refugiats de Bòsnia, Guatemala i Kosovo, on ha dut a terme projectes de prevenció de trauma de guerra o d'atenció a les comunitats de refugiats a través de la teràpia ocupacional, entre d'altres. 
 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns