Skip to main content

Comunitat Universitària

Sessió de fisioteràpia

S’inicia el projecte d’un servei de fisioteràpia per al personal treballador

Share
Comunitat Universitària

Segons els resultats de l’últim informe epidemiològic sobre exàmens de salut dels anys 2020 i 2021 de l’empresa ASPY, que fa els exàmens de salut al personal treballador, el 26% de les persones que es van fer la revisió mèdica durant aquest període presenten molèsties i dolors en l’aparell musculoesquelètic. A més, el principal factor de risc a què està exposat el personal treballador és precisament aquesta afectació musculoesquelètica, que afecta el 97,6% del personal i que està relacionada directament amb les postures forçades, l’ús de les pantalles d’ordinador i la conducció de vehicles.

Amb la voluntat de millorar aquest aspecte de la salut de la comunitat universitària, des de la Unitat de Benestar i Seguretat Laboral, en el marc del projecte d’Espais de Benestar, i juntament amb la coordinació del grau en Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar, s’està treballant en la creació d’un servei de fisioteràpia, portat a terme pel professorat del mateix grau, dirigit al personal treballador de la Universitat.

Les sessions d'aquest servei tindrien una durada aproximada d’una hora, fora de l’horari laboral, i la reserva es faria a través d’una aplicació integrada en el Campus Virtual. Tindrien un preu simbòlic de 5 €, destinats a la compra de material necessari per a les sessions.

Per tal de valorar si la proposta seria ben acollida entre la comunitat, es fa una crida a contestar aquest breu qüestionari.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns