Recerca
Recerca
Congrés "La ciència feta pels infants"

Sis escoles d'Osona i el Lluçanès participen online al 18è Congrés "La ciència feta pels infants"

27.05.2021
Share

Després d'un any de pausa, degut a la pandèmia, el dijous 20 de maig es va poder dur a terme la 18a edició del Congrés “La ciència feta pels infants” que organitzen conjuntament el CRP d'Osona i el Departament de Didàctica de les Arts i les Ciències de la UVic. A causa a la situació sanitària actual aquesta edició s'ha fet online. Les escoles participants van gravar les presentacions de les seves investigacions en vídeo i totes les comunicacions estan disponibles en aquest web

Tots els infants participants van poder consultar les comunicacions dels seus companys i companyes i van pensar preguntes i comentaris a les seves investigacions, que van compartir en una sessió online.

En aquesta edició hi han participat l'Escola Bellpuig (Sant Julià de Vilatorta), l'Escola Dominiques Vic (Vic), l'Escola l'Agullola (Rupit), l'Escola la Forja (Alpens), l'Escola Dr Joaquim Salarich (Vic) i l'Escola El petit Miquel (Vic). 

El congrés forma part del programa “UDivulga. Ciència i Societat”, programa que compta amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns