Docència
Docència
Docent fent classe a la UVic

S'obre la primera convocatòria del programa UDocentia, d'avaluació i millora docent del professorat

15.07.2021
Share

El vicerectorat de Professorat, amb el suport de l’Àrea de Qualitat, ha engegat la primera convocatòria d’avaluació i millora docent del professorat, en el marc del programa UDocentia. El termini per fer la sol·licitud per a aquesta primera convocatòria serà del 6 al 19 de setembre de 2021, ambdós inclosos.

Amb la voluntat d'assegurar l'èxit en la implementació del programa i garantir que tot el PDI que ho desitgi pugui ser avaluat en el transcurs dels propers tres cursos, es proposa un esglaonament en la presentació de sol·licituds. Per això, podrà presentar-se a aquesta primera convocatòria tot el PDI contractat per la UVic-UCC que acrediti una activitat docent mínima de cinc cursos i 30 ECTS o 1200 hores de docència en el total dels cinc cursos objecte d'avaluació, així com un mínim de 3 ECTS en cadascun dels cinc cursos avaluats i que no hagi arribat al topall del complement d'antiguitat.

També, aquest proper setembre, s'obrirà el termini per fer la pre-sol·licitud per a la convocatòria 2022 adreçada a tot el PDI amb dedicació; i a partir del curs 22/23 la convocatòria 2023 s'obrirà també al PDI associat de la UVic-UCC. Es recomana al professorat que es vulgui presentar a la primera convocatòria que consulti el manual del programa UDocentia d'avaluació i millora docent del professorat de la UVic-UCC.

 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns