Skip to main content

Recerca

Montse Romero, Mireia Canals i Marta Basco

Tres expertes de la UVic seleccionades per a la llista final d’avaluadors i experts per a la convocatòria Erasmus+

Share
Recerca

Mireia Canals, investigadora del grup d'estudis de Gènere: Traducció, Literatura, Història i Comunicació (GETLIHC); Montse Romero, responsable de Relacions Internacionals de la FCSB i investigadora del grup de recerca Methodology, Methods, Models and Outcomes of Health and Social Sciences (M3O), i Marta Basco, EU Project Manager de l’Oficina Tècnica de Recerca i Transferència de Coneixement (OTRI), han estat seleccionades aquesta setmana com a noves avaluadores i expertes per a la convocatòria de projectes Erasmus +. Aquesta és la primera vegada que persones de la comunitat UVic són reconegudes en una convocatòria d'aquesta naturalesa. 

La convocatòria es fa amb la finalitat de garantir la transparència, equitat i eficàcia en la gestió dels programes educatius europeus. Les persones seleccionades entren a formar part d’una llista d’experts de l’Estat espanyol que podran avaluar altres projectes del SEPIE presentats per diferents universitats arreu del territori. 

El Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) actua com a Agència Nacional per a la gestió, difusió i promoció del programa Erasmus +, i realitza aquesta convocatòria amb la finalitat de garantir la transparència, equitat i eficàcia en la gestió dels programes educatius europeus. Aquesta setmana s’ha publicat la llista final d’avaluadors i experts per la darrera convocatòria. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns