Skip to main content

Recerca

Foto de laboratori

Tres nous doctorats industrials a la UVic

Share
Recerca

En les dues últimes resolucions de la convocatòria de Doctorat Industrial de l’any 2022, la UVic-UCC ha obtingut finançament per als tres projectes que va presentar en el darrer trimestre.

El primer dels projectes porta per títol “Ús de proteïnes vegetals per al desenvolupament de productes alimentaris alternatius a la proteïna animal” i es desenvoluparà amb l’empresa Zyrcular Protein Labs, SL. Liderat a la UVic-UCC per Míriam Torres Moreno i Anna Vila Martí, com a directores de tesi i membres del grup de recerca Methodology, Methods, Models and Health and Social Outcomes (M3O), la recerca la durà a terme el doctorand Gil Vila Clarà en el marc del programa de doctorat en Ciències Experimentals i Tecnologies.

L’altre projecte és “Intel·ligència artificial com a eina de suport al diagnòstic en ferides cròniques”, juntament amb l’empresa Skilled Skin, SL, que serà liderat a la UVic-UCC per Ramon Reig Bolaño i Sergi Grau Carrión, com a directors de tesi i membres del grup de recerca Digital Care. El projecte, el realitzarà la doctoranda Lorena Casanova Lozano també en el marc del programa de doctorat en Ciències Experimentals i Tecnologies.

Finalment, també es podrà dur a terme amb l’empresa Gasol Foundation el projecte titulat: “Estudi PASOS: Physical Activity, Sedentarism, Lifestyles and Obesity of Spanish Youth”, liderat per la directora de tesi Cristina Vaqué Crusellas, membre del grup de recerca Methodology, Methods, Models and Outcomes. El treball de recerca, el desenvoluparà la doctoranda Sílvia Torres Escurriola en el marc del programa de doctorat en Cures Integrals i Serveis de Salut.  

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns