Skip to main content

Recerca

Imatge de Judit Molera
Malu calle
Sandra Brucet

Tres professores de la FCTE, entre les més citades segons Google Scholar

Share
Recerca

Tres professores de la Facultat de Ciències, Tecnologia i Enginyeries apareixen entre les científiques més citades, com es recull al Ranking de investigadoras españolas y extranjeras en España según Google Scholar. Aquesta edició recull un total de 5.600 investigadores que compten amb perfils públics i personals a Google Scholar, ordenades segons el seu índex h, que mesura la qualitat professional de científics segons la quantitat de cites que han rebut els seus articles científics, i pel nombre de cites.

Sandra Brucet, investigadora ICREA i coordinadora del grup de recerca en Ecologia Aquàtica (GEA), ocupa la posició 1.403 del rànquing amb un total de 4.910 cites i un índex h=34. La segueix Judit Molera, coordinadora del grup de recerca Mecatrònica i Modelització Aplicada a la Tecnologia de Materials (MECAMAT), en la posició 2.122 i que compta amb 3.000 citacions i un índex h=30. La tercera investigadora és Malu Calle, coordinadora del grup de recerca en Bioinformàtica i Estadística Mèdica (BEM), que ocupa la posició 2.706, amb 2.925 cites i un índex h=27.

El Ranking de investigadoras españolas y extranjeras en España según Google Scholar és una iniciativa del CSIC que es realitza sobre la base dels indicadors de Google Scholar. El seu objectiu és el d'incrementar la visibilitat de les investigadores espanyoles. 

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns