Skip to main content

Un cafè amb UAlumni

Anna Maria Busquets

09.02.2021
Share

Anna Maria Busquets Monsó és enginyera tècnica Agrícola especialitzada en Indústries Agràries i Alimentàries per la UVic (1999-2002), tècnica superior en Química Ambiental i curs d’extensió universitària de Consultoria Mediambiental. 
Ara ja fa vint anys que va iniciar la seva relació amb la UVic quan durant el segon any de carrera es va oferir voluntària a col·laborar en un projecte d'I+D del Servei d'Assaig i Recerca Tecnològica (SART MA). Després de dos anys de becària va arriba el primer contracte laboral. A partir de l'any 2006 va ser responsable de laboratori i amb la creació del Centre Tecnològic BETA de la UVic és tècnica, donant suport a investigadors i estudiants de doctorat.

Què recordes dels teus anys d'estudi a la UVic?

De l'època d'estudiant recordo molt agradablement els dinars de divendres amb els companys després de classes a Les 7 Fonts de Sant Julià. Hi passàvem molt bones estones. 

Tinc també a la memòria el Joaquim Puntí (E.P.D) com a responsable dels laboratoris de micro, juntament amb en Quim Zafra, que te’l trobaves al capdamunt de l’escala del edifici B (on hi havia els laboratoris de ciències) i no deixava passar cap alumne fins que no portàvem tots els botons de la bata ben cordats (tots!) per poder entrar a fer pràctiques. 

I sobretot recordo que vàrem ensopegar la construcció del edifici de TF que va implicar que cada curs el féssim en un lloc diferent: planta baixa del edifici D, les pràctiques al B, a la primera fase construcció de TF i després ja a les actuals aules de la Facultat de Ciències i Tecnologia. En algun moment s'havia fet el comentari que semblàvem formigues, ja que en els canvis de classe anàvem tots en fila per la vorera d'un lloc a l'altre. 

Quin dels Serveis d’Alumni creus que és el més interessant per els titulats de la UVic ?
 
Els cursos per a la millora de les competències professionals. En acabar els estudis, en molts casos, el titulat té o ha tingut poc contacte amb el món laboral. El fet de poder accedir als tipus de cursos destinats a augmentar l'ocupabilitat t'ajuda a conèixer-te com a persona i a descobrir les teves millors aptituds en entorn de primer treball o laboral. 

La setmana vinent UAlumni convida a fer un cafè a:

Oriol Dalmau.

Vols publicar a l'Apunt?

Contacta'ns